Факультеттер: Технология және биоресурстар

Технология және биоресурстар

Факультет галереясы
Өмірдің жарқын сәттері
Факультет білім беру бағдарламасы
------------------------------------
Студенттердің мақалалары Страница факультета

Студенттердің 2017-2018 оқу жылындағы мақалалары
 

Ғылыми жұмыстың тақырыбы
 
Ғылыми жетекшісі
Топ
 
Студенттің аты-жөні
1 Дайындық дәрежесі жоғары көп дәнді өнімдер өндіру технологиясы Оспанов Ә.Ә. 2 курс ТПРП-210К Сағынова Арайлым
2 Получение кексов с использованием растительного сырья. Мамаева Лаура Асильбековна ТПРП-309К Марат Альбина
3 Разработка технологии панкейков с использованием растительного сырья Мамаева Лаура Асильбековна ТПП-307П Латиф Баглан
4 Жүгерімен байытылған балмұздақ Қозықан Сабира ТПП-208К Амандыкова А. С.
5 Питательная каша быстрого приготовления Ахмет Жанар Талғатқызы ТПП-108Р Абдразакова Аружан
6 Исследование качества колбасной продукции, упакованной в газомодифицированную среду Алмаганбетова Айгуль Турмахановна ТПП-107К Махмутова Алия
7 Обоснование факторов качества вузовского образования как основа современных реформ Татыбаев М. СМС 2-курс Талипова Гулниса
8 Түйе сүтінен йогурт алу үшін ашытқы дайындау технологиясы Ахмет Ж.Т. 3 курс, БТ-311К Кошиева С.Е.
9 Содержание нитратов и нитритов в продуктах питания Есжанова П.Р. 3 курс, БТ-311К Жаксылык А.Ж.
10 Зығыр дәнінен өндірілген өнімдердің құндылығы және қолданылуы Қозықан Сабира 2 курс ТПП-208К Рахишова Г. О.
11 Үй қоянының кейбір көрсеткіштеріне дене қимылының әсері Несіпбаева А.Қ. ВМ-206 Аман Н.
12 The design of the ethmoid bone in the sagittal skullclipping. Джунисова Р.Ж. ВМ-103 Бақыт Мадина
13 Жылқының бас сүйек ми сауытының тақ сүйектері Жылкышыбаева М.М. ВМ-104 қаз. Саттарханова А .
14 Қазақтың арқармериносы қойларын азықтандыру ерекшеліктері  Бегімбеков Қ.Н. 4 курс ТППЖ-402 Әбдіғали Ж.Ж.
15 Особенности  технологии кисломолочных продуктов на основе козъего молока Құрақ Ұлжан 3курс ТППЖ-301К Құлатаев Б.
16 Биязылау жүнді ақтоғай қойларының тараз өңірінде өсіру барысындағы жүн өнімділігі белгілерінің өзгергіштігі Бегімбеков Қ.Н 4 курс ТППЖ-402 Қосыбаева Г.А.
17 Характеристика качества шерсти  южно-казахского
мериноса  меркенского типа
Кулманова Г.А., ТППЖ 301К Исанбаева М.
18 «Заанен» ешкі тұқымының сүт өнімділігі Р. Қадыкен 3 курс ТППЖ С. Хайдарова
 
Наш адрес:
г.Алматы, пр. Абая 28, №10 учебный корпус Казахский национальный аграрный университет